Prima Donna Venice

in zwart en Blue Pool

Venice van Prima Donna hebben we in 2 kleuren en in heel veel verschillende modellen bikinis, een tankini en zelfs een jumpsuit!
Venice komt in 2 kleuren; een mooie blauwe bikini en tankini; door het mooie blauw komt je door de zo’n getinte huid heel mooi uit!
Zwart is altijd goed, met een zwarte bikini of tankini zit je altijd goed, zeker als het zwart mooi is gecombineerd met een paarse tint. De “wave” stof is van een luxe kwaliteit, dat zie je, dat voel je en dat gaat, als je er goed voor zorgt, heel erg lang mee!

Heb je er al eens aan gedacht dat je het topje van de tankini ook op een leuke korte broek of op een mooie jeans kunt dragen als top? De bandjes kun je over de schouders dragen maar ook in de nek als haltertop.

De bikini heeft zoals alle Prima Donna bikinis verschillende slips en bovenstukjes, zodat je deze zelf kunt combineren zodat er altijd een bikini is die past en prettig draagt! We hoeven daarbij niet te vermelden dat de bikini slips en bikini bovenstukjes in kleine en grote cupmaten verkrijgbaar zijn, want dat was je al van ons gewend!