Bad Mode

Badkleding

L’Hirondelle staat bekend om haar prachtige badkleding-collectie! De mooiste merken vinden hun weg naar onze winkel. Populair zijn de Prima Donna en Marie Jo – swim collecties die u volledig in onze winkel terugvindt. Een mooi badpak en de bikini waar u al die tijd naar op zoek was, waar u jaren plezier van kunt hebben als u er goed voor zorgt.

Uitgebreide collectie

Naast bikini’s en badpakken beschikt onze collectie ook over tankini’s, pareo’s en mooie tunieken die u over uw badpak of bikini kunt dragen. Een aantal strandjurken in onze collectie zijn bijná te mooi om enkel op het strand te dragen…

 

Grote en Kleine Maten

Evenals onze lingerie vindt u in onze bad-collectie grote en kleine maten. De badkleding heeft (cup) maten 36 A tot en met 95 H en onze medewerksters helpen u graag aan een bikini, badpak of tankini die mooi en comfortabel past, zodat u heerlijk kunt genieten in de zon of in het zwembad.

Het hele jaar door

Weet u dat u het hele jaar door bij ons terecht kunt voor een mooie bikini of een mooi badpak? Ergens in de wereld schijnt immers de zon!

 

Prothese Badkleding

L’Hirondelle is, naast Prothese Lingerie, gespecialiseerd in Prothese Badkleding.