Badkleding lijn van Prima Donna

Ons zomerse parade-paardje; de badkleding lijn van Prima Donna.

De badkleding van Prima Donna heeft een mooie kwaliteit met sprekende kleuren waarvan je jarenlang plezier kunt beleven!

De badkleding lijn van Prima Donna heeft voor ieder wat wils; bikini tops die je met of zonder bandjes kunt dragen, dus bikini’s die ook strapless te dragen zijn, push-up bikini’s met voorgevormde cups, halter bikini’s die in de nek sluiten of bikini tops met beugels. De bikini Freedom van Prima Donna heeft zelfs een hele bijzondere rug. Ook de bikini slips zijn in een grote variatie verkrijgbaar en natuurlijk kun je alles combineren zoals je zelf wilt.

Badpak, tankini, jumpsuit en kaftan

De badpakken en tankini’s zijn deze zomer bijzonder mooi; in kleur en in verschillende prints. De Pondicherry heeft een hele leuke jumpsuit en de kaftan Latika kan aan 2 zijden worden gedragen, zodat je iedere dag in een andere outfit naar het strand kan! (iedere zijde heeft een andere kleur)

Bekijk een overzicht van onze collectie Prima Donna badkleding en/of kom langs bij ons in de winkel, waar je de volledige collectie kunt zien, voelen en passen. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale bikini of badpak in de juiste maat!

Prima Donna Maya

Prima Donna Cocktail

Prima Donna Nikita

Prima Donna Freedom

Prima Donna Pondicherry

Prima Donna India

Prima Donna Sherry

Prima Donna Kala

Prima Donna Joy

Prima Donna Sunset Love

Prima Donna Latika