Lingerie

Lingerie en Ondermode

L’Hirondelle heeft een héle leuke extra collectie BH’s en slips aan haar basis collectie toegevoegd voor onze jonge klanten (of dochters!). DreamAvenue is jong, hip en betaalbaar.

Bruidslingerie

L’Hirondelle heeft alles in huis om jouw dag nóg specialer te maken.

We kunnen je helpen om de juiste bruidslingerie bij jouw bruidskleding te kiezen. Een strapless bh of een bh met geraffineerde bandjes, een kousenband, jarretels en een corset.

We hebben jarenlange ervaring met bruidjes en bruidslingerie om je goed te kunnen adviseren.

Ook hebben we een speciale paskamer waar je ruimte hebt om in alle rust te passen. Je mag ook een afspraak hiervoor maken, zodat we alle tijd voor je vrij kunnen maken!

Ondermode

In onze ruime collectie ondermode vindt u zeker uw favoriete stuk terug.

We kunnen u adviseren over de ondermode die het beste bij u past.

Ondermode zoals hemdjes en body’s hoeven al lang niet meer enkel onder de kleding te worden gedragen; de mooie en elegante hemdjes en body’s kunnen ook mooi onder een vest of een jasje worden gedragen.

Ook uw vertrouwde merken slips zijn en blijven bij ons verkrijgbaar. Stap gerust binnen en wij laten onze uitgebreide collectie graag aan u zien!

Ervaren en Deskundig

L’Hirondelle is al jaren toonaagevend in luxe lingerie en ondermode.

Door de kennisoverdracht van moeder op dochter kan L’Hirondelle stellen dat zij meer dan 30 jaar ervaring en deskundigheid in huis heeft op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten en adviezen.

Welkom

U bent van harte welkom in onze winkel in Kapelle. U zult thartelijk worden ontvangen door Batine en haar medewerkster, die allemaal even deskundig en ervaren zijn.

U kunt rustig rond kijken in onze grote collectie en wij zullen u graag helpen met de juiste keuze in model en maat.