Nacht Kleding

Nacht- en Loungewear

Nachtkleding

Naast lingerie heeft L’Hirondelle een mooie collectie nachtkleding.

Enkel de beste merken die kwaliteit en comfort bieden mogen in onze collectie, waarbij schoonheid een net zo belangrijk punt is.

Een klassieke pyjama, een nachthemd, een nachtjapon, badjassen met een luxueus zijde gevoel en een kanten randje of een lekkere dikke warme badjas in verschillende stoffen.

U vindt het bij L’Hirondelle.

Loungewear

Loungewear, huispakken en ochtendjassen die gezien mogen worden! Heerlijk wakker worden of ‘s avonds met een kop thee op de bank, net uit bad in uw heerlijke badjas. U kunt bij L’Hirondelle terecht voor het ultieme lounge gevoel…

Voor een sauna of wellness bezoek hebben wij heerlijke badjassen met wafelstructuur, met bijpassende saunadoek een mooie kleuren.

Zelfs aan de voeten hebben wij gedacht. L’Hirondelle is leverancier van Cuddly Socks; de heerlijke warme wollige sokken die je binnenshuis draagt. Waarom binnenshuis? Omdat ze zo lekker dik zijn dat uw schoenen zeer waarschijnlijk  niet meer passen als u de sokken buitenshuis draagt. De sokken zijn verkrijgbaar in vrolijke prints en zachte kleuren.

Grote Collectie

Onze collectie nacht- en loungewear is te groot om hier aan u te laten zien.

U bent welkom in onze winkel om de collectie te komen zien, voelen en passen.

 

Onze medewerksters helpen u graag bij het uitkiezen van een fijn nachthemd, een warme badjas of een mooi huispak.

 

Onze collectie wordt steeds aangevuld met nieuwe items die bij het seizoen passen en verveeld dus nooit!

 

U bent welkom.