Privacyverklaring

L’Hirondelle respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar winkel en van haar website, dat deden wij ook al toen hier nog niet zo goed op gelet werd.

We zullen proberen in een niet al te lang en ingewikkeld verhaal te vertellen hoe we met uw privacy omgaan wanneer u onze winkel en/of website bezoekt en wat uw rechten zijn.

Natuurlijk doen we er alles aan om uw prive gegevens prive te houden, daar kunt u van op aan. We vragen wel gegevens van u, maar dat doen we om u zo goed mogelijk te helpen. Welke gegevens dat zijn en waarvoor we ze gebruiken, vertellen we u hieronder.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Wat zijn de juridische gronden voor het gebruik van uw gegevens?

We gebruiken uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

In de AVG wordt de grondslag “gerechtvaardigd belang” genoemd; we willen onze klanten namelijk een zo goed mogelijke, persoonlijke service bieden.

Hierbij denken we altijd aan uw privacy. Dit doen we ook bij het gebruik van Social Media zoals Facebook of Instagram, wanneer u telefonisch contact met ons op neemt of wanneer u ons een email stuurt.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, registreren we uw contactgegevens, zodat we contact met u op kunnen nemen wanneer dit nodig is;

  • als uw bestelling binnen is;
  • als de verstelwerkzaamheden aan uw product gereed zijn.

Onder contactgegevens verstaan wij uw naam, adres, telefoonnummer en email-adres.

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier op onze pagina “klantenservice”, gebruiken wij het door u ingevulde email-adres en uw naam enkel om u een bericht terug te sturen.

Tevens registreren wij voor u uw maatvoering en uw aankopen; enkel en alleen om terug te kunnen vinden welke maat en welk model u eerder heeft gedragen. Zo kunnen we u in de toekomst nog beter adviseren. Vaak gebeurt het dat een product u zo goed bevallen is, dat u nogmaals hetzelfde product wilt aankopen; doordat we uw aankoop hebben geregistreerd, kunnen we u heel eenvoudig vertellen welk product en in welke maat en model dit geweest is.

Voor onze prothese-klanten registreren we meer gegevens. Deze gegevens delen we met uw zorgverzekeraar, zodat het traject tussen aankoop en vergoeding goed verloopt. De gegevens die hierbij extra worden geregistreerd zijn;

-uw geboortedatum

-uw BurgerServiceNummer

Aan de hand van deze gegevens kan uw ziektekostenverzekeraar uw declaratie, die wij voor u indienen, correct afhandelen. 

Voor het verzenden van deze gegevens maken wij gebruik van een gesloten systeem, zodat we er zeker van zijn dat uw gegevens veilig aankomen bij uw ziektekostenverzekeraar op het moment dat wij deze naar hen versturen.

Wilt u weten hoe uw ziektekostenverzekeraar met uw persoonsgegevens omgaat? Lees dan de privacyverklaring op hun website of vraag hen hiernaar.

 

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Voor het registreren van uw gegevens, maken we gebruik van diensten en software.

Voor ondersteuning in het gebruik van onze geautomatiseerde systemen, het beheer van onze website en onze social media kanalen, maken we gebruik van een web beheerder.

Deze partijen kunnen dan ook de door u aan ons gegeven persoonsgegevens inzien, omdat deze in onze geautomatiseerde systemen staan opgeslagen. Wanneer u een vraag stelt via bijvoorbeeld 1 van onze social media kanalen, ziet onze webbeheerder de gegevens die u deelt in het bericht en de gegevens die u heeft gedeeld in uw social media profiel.

Wij hebben met deze genoemde partijen duidelijke en bindende afspraken gemaakt over hoe we met de privacy van onze klanten om (willen) gaan en deze vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

We verkopen of geven uw gegevens NOOIT aan derden voor advertenties, of voor welk doel dan ook.

Camerabeelden

Om uw en onze eigendommen te bewaken, maken wij gebruik van camera’s. In en buiten de winkel hebben wij camera’s geplaatst, die zo zijn opgesteld, dat deze enkel uw binnenkomst in onze winkel kunnen vastleggen. Deze beelden worden door ons ook gebruikt om te zien of een klant onze winkel betreedt terwijl wij in ons kantoor zijn, zodat we u niet hoeven laten wachten.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw gegevens nooit langer dan nodig is. We moeten een aantal gegevens in onze administratie bewaren voor de ziektekostenverzekeraar en de belastingdienst, niet leuk, maar moet.

Cookies en Data

Op de website van L’Hirondelle zijn cookies geplaatst. We maken gebruik van zogenaamde’ functionele cookies’. Ook maken we gebruik van ‘analytische cookies’.

Functionele cookies zorgen dat de website goed werkt. Analytische cookies geven ons informatie over hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s het meest worden bekeken. Wij hebben dit zo ingesteld dat wij niet kunnen herleiden WIE onze website bekijkt, door de analytics te anonimiseren. Uw IP adres wordt gemaskeerd, we hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google en we hebben afgesproken dat er geen data naar Google wordt verstuurd. We bewaren de gegevens uit het analytische cookie 14 maanden.

“embedded content”

Op onze contact pagina hebben we een Google Maps kaartje geplaatst, zodat je ons makkelijk kunt vinden. Ook Google maps gebruikt cookies.

Bij elke website die u bezoekt, plaatst ook de browser (Google Chrome, Safari, Firefox etc.) cookies. Deze instellingen kunt u zelf beheren. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens deze website: www.browserchecker.nl/cookies-verwijderen-instellen

Wat zijn uw rechten?

Natuurlijk blijft u baas over uw eigen gegevens. Wil u uw gegevens wijzigen, verwijderen of het gebruik beperken? Geen probleem! Laat het ons weten via de post, email, telefoon of een bezoek aan onze winkel.

We willen, wanneer we uw gegevens wijzigen of verwijderen wel zeker weten dat u het bent, we kunnen dan ook om uw identiteitsbewijs vragen.

Heeft u vragen?

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van uw privacy kunt u contact opnemen met Batine Steketee, eigenaresse van L’Hirondelle en verantwoordelijke over de bij L’Hirondelle bekende persoonsgegevens, of rechtstreeks met onze webmaster en beheerder van onze social media kanalen via het email adres webmaster@lhirondelle-lingerie.nl

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens?

Wij zijn L’Hirondelle.

Als u van nummers houdt:

ons KvK nummer is 54302544

U kunt ons zo bereiken:

bellen: 0113-34 30 32

mailen: info@lhirondelle-lingerie.nl of webmaster@lhirondelle-lingerie.nl

schrijven of langskomen: Kerkplein 53 (4421 AB) in Kapelle

Bent u er nog steeds? Heeft u echt alles gelezen? Daar zijn we blij mee. Zo hebben we niet voor niets onze privacy verklaring opgesteld en bent u dus bewust bezig met uw persoonsgegevens. Dat is mooi, want de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is met name gerealiseerd om bewustwording te creëren over de omgang met persoonsgegevens.

Met het gebruik van onze  website gaat u akkoord met de wijze waarop wij met uw privacy omgaan.

mei 2018