Was Voorschriften

Als je goed voor je lingerie en badkleding zorgt, heb je er heel lang plezier van.

Onze lingerie en badkleding wordt gemaakt van de beste en de mooiste stoffen. We staan achter de kwaliteit van onze producten, maar zorg is nodig wanneer je jouw lingerie en badkleding wast. De stoffen zoals bijvoorbeeld kant zijn kwetsbaar!

Wanneer je ze met zorgt wast, zul je heel lang plezier van jouw lingerie en badklading hebben!

Kijk voordat je wast altijd even de labels in de producten na, hierop staat beschreven hoe je ze kunt wassen.

LINGERIE

We raden aan om lingerie na maximaal 2 dagen dragen te wassen.

Was de lingerie indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder, zorg dat het in beweging blijft. Niet wringen of wrijven. Naspoelen met lauw schoon water, totdat al de zeep resten verdwenen zijn.

Gebruikt u liever de wasmachine? Dat kan. Doe de lingerie dan altijd in een afsluitbaar waszakje of een “Betty Ball”:betty ball lhirondellezo raakt de lingerie niet beschadigd in de draaiende wastrommel. Vul de trommel maximaal tot een derde op. Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel.

Stop lingerie nooit in de droger!! maar droog ‘aan de lucht’. Lingerie kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Hang de BHsteeds op aan de middenvoor zodat hij gelijkmatig kan drogen. Leg de lingerie nooit op een warmtebron. Berg uw lingerie pas op wanneer het helemaal droog is. Lingerie mag niet gestreken worden.

BADMODE

Vermijd het dragen van nieuwe badkleding in de sauna of in de Jacuzzi. Vermijd overmatig contact met chloor en zonnebrandproducten.

Spoel badkleding na elke draagbeurt direct uit in schoon, lauw water.

Was badkleding in een koud sopje. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was zoals SOAK. Laat het nooit een nachtje staan. Wring badkleding nooit uit!

Stop badmode nooit in de droger, maar droog ‘aan de lucht’. Badmode kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Berg uw badkleding pas op wanneer het helemaal droog is.

L’ Hirondelle adviseert Soak Wash voor de handwas. Dit fijne wasmiddel wast veilig en grondig schoon. Daarbij zit de Soak Wash in mooie flessen met mooie kleuren en heeft iedere fles zijn eigen heerlijke geur! We vertellen je er graag alles over, je bent welkom!